Opiskelijat

Yleistä käytännön opiskelusta

Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrinen säätiö toivottaa opiskelijat lämpimästi tervetulleiksi säätiön eri yksiköihin. Opiskeluun liittyvät yksityiskohdat on koottu alla olevaan oppaaseen.

Opiskelijoiden ohjausprosessi säätiöllä

 

Opiskelijayhteyshenkilö säätiöllä

Sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden hakeutuessa käytännön opiskelujaksolle yhteyshenkilö säätiöllä on henkilöstöpäällikkö Anu Toikka, gsm 040 180 1523 tai s-posti anu.toikka(at)phsps.fi.

 

Opiskelijana säätiössä

Harjoitteluaika säätiön yksiköissä kestää pääsääntöisesti useita viikkoja. Opiskelija perehdytetään siihen toimintayksikköön, jossa hän suorittaa käytännön opiskeluaan. Lähiohjaus perustuu oppilaitosten antamiin ohjeisiin, opiskelijan yksilöllisesti laatimiin oppimistavoitteisiin sekä säätiön ja toimintayksikön toimintamalleihin. Opiskelun tavoitteiden suuntaista etenemistä arvioidaan.

Tartuntalain 48 § mukaan asiakkaiden suojaamiseksi palveluasumisen työntekijällä ja työharjoitteluun osallistuvalla opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan. Lue lisää!

Ohjaustyön edelleen kehittämiseksi opiskelijoilta toivotaan palautetta ohjauksesta. Alla olevasta linkistä pääset palautelomakkeelle, joka on koneella täytettävissä. Täytä lomake, tulosta se ja jätä harjoitteluyksikkösi esimiehelle.

Palautelomake

 

Opinnäytetyöt

Opiskelijoiden käytännön opiskelujaksoihin ei automaattisesti sisälly opinnäytetöiden tekemiseen tarvittava tutkimuslupa. Säätiön toimintaa koskevia opinnäytetöitä varten opiskelijoiden tulee laatia tutkimuslupa-anomus. Se osoitetaan säätiön toiminnanjohtajalle.

Kirjaudu Intraan