Avoimet työpaikat

Kesälomasijaisia haetaan

Haemme tehostettuun palveluasumiseen, palveluasumiseen sekä Tukipisteelle kesälomiemme ajaksi aktiivisia, oma-aloitteisia ja positiivisen asenteen omaavia lähihoitajia. Lisätietoja ja hakulomakkeen löydät tästä linkistä.


Säätiössä on tarjolla eripituisia sijaisuuksia

Mikäli olet kiinnostunut keikkatyöstä tai haet pidempää määräaikaista työtä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiimme on sosiaali-/terveydenhuollon koulutus. Sosiaali-/terveydenhuollon opiskelijoilla on oltava 2/3 opinnoista suoritettuna sisältäen lääkehoidon kokonaisuuden. Pidemmissä määräaikaisissa sijaisuuksissa pyrimme pääsääntöisesti käyttämään ammattitaitoisia ja mielenterveys- ja päihdetyötä tehneitä työntekijöitä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ- ja työharjoittelukokemus katsotaan eduksi.

Täytä alla oleva sähköinen hakemus Sympa HR -järjestelmässä.

Sijaisuudenhakulomake

Oma aktiivisuus on tärkeää

Kaikki säätiön sijaisiksi tulevat ja pätevyysvaatimukset täyttävät hakijat haastatellaan ja siirretään säätiön sisäiseen sijaisrekisteriin. Mikäli olet sijaisrekisterissä, pidäthän käytettävyystietosi ajan tasalla.

Sijaisuuksista lisätietoa antaa henkilöstöpäällikkö Anu Toikka, 040 180 1523. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)phsps.fi.

Hakemuksesi käsitellään luottamuksellisesti.

Uusi sosiaalihuollon ammattihenkilölaki tuli voimaan 1.3.2017. Sen mukaan sosiaalihuollon laillistettujen sekä nimikesuojattujen ammattihenkilöiden on rekisteröidyttävä sosiaalihuollon ammattirekisteriin 31.12.2017 mennessä. Tämä tarkoittaa sitä, että 1.1.2018 mennessä meillä työskentelevän lähihoitajan, sosionomin tai geronomin on oltava rekisteröitynä Suosikki-rekisterissä.

Kirjaudu Intraan